Creatieve sparringpartner & verhalenmaker

Met 14 jaar ervaring als 'maker' weet ik hoe belangrijk de details zijn wanneer je een boodschap wil overbrengen. Elk project draait om een verhaal en hoe duidelijk je dat verhaal kan vertellen. Als onafhankelijk designer leg ik de lat precies daar waar ze hoort te liggen, ik streef naar kwaliteit in alles wat ik doe met extra aandacht voor authenticiteit en originaliteit. Als creatief sparringpartner help ik je met het maken van de juiste keuzes op vlak van communicatie. Ik heb een sterk inlevingsvermogen en een gezonde drang naar originaliteit.

Branding & Stortytelling

Branding draait om het vertellen van een verhaal dat resoneert met jouw doelgroep.  Op alle kanalen. Hierbij is het belangrijk om consistent om te gaan met vorm en boodschap. Wat is je business model, wie wil je bereiken, wat zijn je waarden? Samen gaan we op zoek naar de juiste visuele identiteit die het verschil maakt, daar waar het nodig is.

Let's talk!

Websites & Applicaties

Wireframes zonder losse draadeinden, frictieloze gebruikerservaringen en pixelperfecte websites, applicaties of interfaces… Als ik eraan denk beginnen m’n handen al te jeuken. Welkom op mijn speelterrein. Naast eigen projecten ben ik ook beschikbaar voor agencies.

Let's interact!

Fotografie & Video

Er is geen beter medium dan de gevoelige plaat om een moment te capteren en emoties los te weken. Iedereen heeft een verhaal te vertellen, ik vertel graag het jouwe met oog voor authenticiteit.
Je hebt maar één kans om een eerste indruk te maken. Make it count!

Questions? Shoot

Ik bewaar je gegevens voor verdere opvolging. Privacybeleid
Succes!
Bedankt voor je bericht.
Oops! Er liep iets mis...
hallo@nielsgeuens.be
+32 (0) 472 20 30 12
Plantenstraat 94, 3500 Hasselt