Van de grond met
LVL320 Crew Training

LOGO / HUISSTIJL / STATIONARY / WEBDESIGN

Ready for departure

LVL320 Crew Training is een gloednieuw opleidingscentrum voor lijnpiloten in Antwerpen. Ze bieden specifieke opleidingen aan voor de Airbus A320. De naam komt  van 'Flight Level 320', vliegen op een hoogte van 32000 ft. Ik creëerde een logo en huisstijl en hielp hen met het scherpstellen van hun verhaal. Naast de website ontwierp ik allerlei dragers en presentatiematerialen om een professionele uitstraling te garanderen en een vliegende start te faciliteren.

Het logo is geïnspireerd op het uitzicht vanuit de cockpit tijdens de landing. Daarnaast is er een abstracte 'A' in terug te vinden, een knipoog naar Airbus.

virtual airline

Het kloppend hart van het opleidingscentrum is een Airbus 320 simulator met echte Airbus onderdelen. Piloten leren hier omgaan met verschillende scenario's en weersomstandigheden. Haarscherpe beelden zorgen voor een hyperrealistische vliegervaring. Die beleving werd doorgetrokken in alle cursusmaterialen & interieur, met als insteek een 'virtual airline'. All aboard?

don't shoot the pilot

Ik verzorgde ook de fotografie voor de website en de eerste communicatiedragers. If you are into 'lichtgevende knopkes': scroll down ;)

Wireframe & design

Voor de website werden er eerst wireframes gemaakt om het verhaal inhoudelijk op punt te zetten. Ik nam ook het ontwerp voor mijn rekening. 

"Niels nam de tijd om onze business écht te leren kennen en is er in geslaagd om onze nieuwe identiteit tot in het kleinste visuele detail prachtig uit te werken"
Pieter Brantegem - Business Development Manager LVL320

Requesting a flyby

Op zoek naar een ontwerper die meedenkt over je strategie & communicatie? Spring eens binnen in mijn mailbox.

Ik bewaar je gegevens voor verdere opvolging. Privacybeleid
Succes!
Bedankt voor je bericht.
Oops! Er liep iets mis...
hallo@nielsgeuens.be
+32 (0) 472 20 30 12
Plantenstraat 94, 3500 Hasselt